Dordeduh // HAR // Methadone Skies in Quantic

CONCERT

event5

3 APRILIE 2022   17:00  -  4 APRILIE 2022   22:30

???? Dordeduh revine în Quantic pentru a prezenta publicului din România albumul HAR!
Cel mai recent album al trupei Dordeduh a apărut aproape de un an, pe 14 mai 2021, însă, din cauza pandemiei, nu a avut loc niciun concert de lansare în România.
Albumul HAR a primit atenție internațională în reviste precum Metal Hammer UK și a ajuns pe primele locuri în mai multe topuri din scena metal.
Timișorenii de la Dordeduh sunt bucuroși să revină pe scena din Quantic unde vor cânta majoritatea pieselor de pe noul album, precum și câteva de pe albumul Dar de duh.
Pentru susținere îi puteți urmări pe paginile:
facebook.com/dordeduh
instagram.com/dordeduhband
www.dordeduh.ro

????Methadone Skies este o formație independentă din Timișoara. Activă din 2009, ea abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. După cinci albume, zeci de concerte și festivaluri în țară și în afara granițelor, Methadone Skies este mereu în căutarea unor noi tărâmuri sonice.
Pentru prima oară live în 2022, suntem mai mult decât entuziasmați să împărțim scena pentru prima oară cu prietenii noștri din dordeduh, și să ne revedem cu toții în Quantic.
Discografie Methadone Skies:
- Enter the Void (2012) – remasterizat in 2020;
- Eclectic Electric (2014)
- Colosseus (2016)
- Different Layers of Fear (2019)
- Retrofuture Caveman (2021)
https://methadoneskies.bandcamp.com
https://www.facebook.com/MethadoneSkies
https://soundcloud.com/methadone-skies
https://www.instagram.com/methadoneskies

  • Program

    ???? Program eveniment:
    ➡️ 17:00 – ACCES public
    ▶️ 18:30 - 19:30 –> Methadone Skies
    ▶️ 20:00 –> DorDeDuh

  • Bilete

    ???? Bilete:
    - 65 lei - acces general - presale – până pe 2.04.2022 inclusiv
    #ambilet -> https://bit.ly/3s6ifXx
    #iabilet -> https://bit.ly/3rMmF7f
    - 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 3.04.2022 oline și la intrare

An error occured, The error has been reported. count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable